Kanskje litt for voksen for meg, men syns den er bra så langt:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

[ Slettet av bruker ]

Alexis har ingen anelse om hvilke hemmeligheter moren Sofia har holdt skjult for henne gjennom hele oppveksen, da hun tilkjennegir overfor moren at hun ønsker å reise til Kreta sammen med kjæresten Ed. Moren vokste opp på Kreta før hun giftet seg og flyttet til London, og hun skjønner nå at hun er nødt til å innvie datteren i forholdene hun kommer fra. Hun utstyrer Alexis med et brev som hun skal levere til hennes gamle venn Fortini, og i dette brevet ber hun Fortini fortelle alt.

Alexis ankommer Kreta og oppsøker Fortini. Hun får da høre historien som knytter familien hennes til øya Spinolonga, en tidligere koloni for spedalske. Hennes innsikt i familieforholdene gjør noe med henne. Der moren så svik, ser hun lidenskap og kjærlighet. Dette får avgjørende betydning for hennes egne valg.

Dette er en hjerteskjærende historie om en tid da det var knyttet mange fordommer til spedalskhet og faren for smittsomhet, om kjærlighet og svik, om livet på øya Spinolonga på godt og vondt og ikke minst om samhold i et gresk lokalsamfunn. Spinolonga eksisterer i virkeligheten, selv om det er noen år siden spedalske ble isolert fra samfunnet. ( Dette sto på siden til en som het Rose-Marie Christiansen. Jeg har ikke kommet så langt enda ogden er kanskje litt for voksen, men du burde prøve å se om du liker den. eg var ikke så begeistret for den på de første sidne, men det blir bare mer og mer spennende, syns i hvertfall jeg!)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hvet ikke helt siden den er bestemor og bestefar sin og de ville ha den etter jeg og mor var ferdig med den siden bestefar skulle lese den:( men den er helt sikkert på folkebibloteket:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

mgeTheaKaren PatriciaCarine OlsrødTuridmajaSolIvar SandTjommiEileen BørresenIngeborg GritaolineTone SundlandBjørg  FrøysaaKirsten LundEgil StangelandsomniferumBeathe SolbergAmanda AIreneleserMarianne  SkageGrete AastorpHanneTine VictoriaLailaAnniken RøilMonoiskTove Obrestad WøienAneLisbeth Marie UvaagTatiana WesserlingJBRandiAnne-Stine Ruud HusevågNina SolåsRufsetufsaPer Åge SerigstadMarit AamdalNtotheaLilith NagelMorten Jensen