Litt nerdete kanskje, men bør man legge inn den riktige versjonen av en bok man har lest. I mange tilfeller er det de heftede utgavene som er oppført, mens man har den innbundet hjemme i hylla og har lest den. Noen bøker har også lydboka som hovedvalg. Innspill mottas med takk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Fullstendig uenig. Det er svært forvirrende og rotete at det ligger ulike formater her som ulike bøker/objekter. Om det er heftet, innbundet, lydbok eller e-bok så er jo innholdet det samme. Det bør være slik at ett bokinnhold kun finnes her på bokelskere én gang (som ett objekt). Dermed vil det fremkomme at du og jeg følger samme bok selv om du leser heftet og jeg leser e-bok.
Men en bok som finnes på originalspråk og oversatt må betraktes som 2 ulike bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva om det da kun ligger inne en utenlandsk utgave? Jeg prøvde nettopp å søke opp "Fornemmelsen for slutten" av Julian Barnes. Det kom da kun frem en engelsk utgave. Det vil evt gi evt feil singaler til andre, men reigstrerte den allikevel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du går inn på den engelske utgaven og helt nederst på siden, vil du se at det står listet opp ”Andre utgaver”. Veldig kronglete og tungvint, men …

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det løste mye av problemet. Var ikke klar over at det fantes andre utgaver nederst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk:) Har vært borte fra Bokelskere en stund og har ikke satt meg inn i det nye sytemet. Det ble plutselig litt uoversiktlig alt sammen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorKirsten LundTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude JensenEgil StangelandFrode TangenHarald KRottulfNeraIngunn S