Jeg er glad i bokelskere.no. Imidlertid ønsker jeg meg bokelskere.no uten reklamen.

En ting er at reklamen så og si aldri er relevant for meg. En annen, og viktigere, ting er at jeg ikke ønsker at kommersielle krefter skal være med på å forme dette flotte bokelsker-stedet. En tredje ting er at reklame-feltet kunne få plass til mer interessante bokelsker-ting.

Jeg skjønner at man vil ha betalt for admin-virksomhet; man kan ikke anta at fordi du er bokelsker, så skal du gjøre dette gratis. Men har ikke reklame-kronene rullet såpass inn nå at vi kunne bli kvitt, i alle fall, den mest idiotiske reklamen?

Hvor mye tid går det med til å drifte bokelskere.no pr i dag?

Hvis det er snakk om å tjene penger på bokelskere.no:
Kunne det vurderes å ha en medlemsavgift e.l. for å slippe reklame-rennet?

Med vennlige hilsner til bokelsker.no-starteren fra en glad bruker av bokelskere.no :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Pleasepleaseplease ikke lag noe medlemsavgift, det er bedre med reklame. (Men den bør absolutt være familievennlig.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som noen nedenfor nevnte så er det mye reklame på nettet. Da mener jeg ikke her, men overalt. Barn er også medlemmer her, da bør reklamen siles - for vi vet at barn er nysgjerrig. Så den ene tingen kan raskt lede til en annen. For mitt vedkommende så ignorerer jeg reklamen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det gjør jeg også. Både her inne, på Facebook, på nettet forøvrig og i postkassa :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bokelskere tjener vel penger hos folk som vil reklamere for sine ting...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg bryr meg generelt sett ikke så mye om reklamen. Er reklame rundt om hvor enn man er på nettet i dag. Men det burde vel kanskje vært litt mer gjennomtenkt hva det reklameres for...jeg sitter nå å stirrer på den ene reklame-firkanten på høyre side for dette innlegget...og der reklameres det faktisk for "pirrende sexleketøy hos nyevibber.no" ...ikke at jeg skal være prippen eller en overbeskyttende liksom"mamma"...men er ikke dette en nettside hvor også leseglade BARN ferdes!? Synes vel ikke det er nødvendig at de skal få slik reklame slengt oppi annsiktet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg veit ikke hvilken nettleser du bruker, men nettleseren jeg har (firefox) har en app man kan laste ned som heter adblock. Den skjuler all reklame på siden, så jeg ser den ikke. Jeg visste ikke en gang at dette var en side med reklame før ganske nylig. Riktignok hadde jeg registrert at noen her snakket om det, men skjønte ikke helt hva de fablet om - før jeg logget inn på bokelskere fra en annen pc.
Uansett, det jeg så av reklame da var ikke noe jeg synes var slitsom reklame. Det var så vidt jeg merket den. Andre sider ser ut til å være mye værre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips. Jeg bruker også firefox. Trodde jeg hadde installert block, men får sjekke igjen :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skjønner ikke hvorfor det er så stort problem med litt reklame på siden jeg. Jeg registrer knapt reklamen, har vel bare lagt merke til en reklame egentlig, for Fifty shades of grey. Og reklamen trengs for å få siden til å gå rundt. Det sier seg jo selv.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg skal ikke lage reklame her til et stort problem - det er det vel ikke verdt.

Men det er BØKER jeg er interessert i - ikke reklame (ser kun på nrk og netflix også og slipper reklame...). Og, ja., det hender jeg blir irritert når noe jeg anser for "idiot-reklame" dukker opp og liksom henveder seg til meg... Da får jeg utrolig lite sympati for det reklamerte produktet...

Reklame gjør mange mennsker rike (på andres bekostning) og mange mennesker fattigere (de som kjøper alt de egentlig ikke trenger). Synes ikke du har et knallargument i at det er reklame verden trenger for å gå rundt ;-)

Men, som sagt, alt med måte: jeg skal nok overleve og fortsette og bruke bokelskere.no :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde enda reklamene hengt på greip - hva skal jeg med "single damer nær deg"...? Er det ikke bedre med dagligdagse reklamer, hvis det først skal være noen? Heller ikke jeg ser det som realistisk at siden var helt annonsefri, for det hadde vært det beste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hehe, skjønner hva du mener!! Kan være du handler for lite på nettet... he-he.. Jeg har handlet endel filmer/ tv-serier og sånt i det siste. Nå er det nesten bare reklame relatert til de produktene.
Greit nok at det er interessant, men liker det ikke for det. Et svakt øyeblikk har jeg latt meg narre og bestilt enda mer ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da er vi to ;) hehe

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Reklamefritt vil du nok ikke få det, - det var slik det var i starten, men løpende utgifter til drift gjorde at nettstedet åpnet for reklame. Jeg husker det var flere tråder om temaet og har funnet dette i en av disse:
.
André Nesse (som eier nettstedet) sa den gang blant annet: Den største løpende utgiften vi har er at vi må betale tusener av kroner hver måned til Bokbasen for å få tilgang og bruksrett til bokdata. Bokbasen er eid av de største forlagene og bokhandlerne i fellesskap. Det er derfor kanskje mer riktig å si at vi støtter bokbransjen med sponsormidler.se link

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg har ikke så mye i mot reklame generelt, men de som beveger seg synes jeg er ekstremt forstyrrende. Nå har jeg heldigvis en nettleser som blokkerer det meste av den type reklame så lenge det varer.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLaila