Her er jeg usikker, men settes plantene grunt så vokser de ikke så mye. Ellers så behandles plantene som Bonsai. Tror jeg prøve med med bjørketre for mange år siden som jeg ikke fikk til. Hvorfor husker jeg ikke nå. Men utenfor mitt stuevindu er en bergnabbe og på den er noen Einarbusker de er bitte små fordi det er smått med jord. Mens lyngen er like store og trenger ikke mye for å gro som hos meg er som ugress.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Vi har også en bergnabbe utenfor. Der vokser jo småting som kan passe fint i sånne arrangement og trenger lite jord! Takk for at du satte meg på den ideen :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Gjertrud JacobsenHeidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeterStig TMads Leonard HolvikRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteGro-Anita RoenKirsten LundKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSiljeDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangmgeTine VictoriaIngunnJNina