Dersom forlaget, bokhandelen og nettbokhandelen er utsolgt for en bok du ønsker deg, så er det enda en mulighet til å få tak i boka:). Det finnes en rekke antikvariat rundt omkring og enkelte av disse er på nett. Det er ikke bare gamle verdifulle bøker som kommer inn her, men også mange nyere bøker, av ulik kvalitet.

Selv jobber jeg innimellom i et lite dugnadsantikvariat i Skien, vi ligger ikke på nett, men du verden så mange spennende bøker jeg har funnet i våre skjønnliterærhyller. Masse lokalhistorie også for de som er glad i det.

Antikvariat på nett finner du bl.a. på disse sidene:

www.antikvariat.no

www.bokloftet.no (Løten brenderi)

www.skiensantikvariat.com

(klarte ikke å få linket det skikkelig, men det er bare å søke dem opp på nettet)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Bokbyen i Tvedestrand har egen nettbutikk på http://www.bokby.net/ som har bøker fra de fleste bruktbokhandlerne tilknyttet Bokbyen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

http://www.bokbuffeen.no/ kan jo også nevnes i denne sammenheng?

forresten så kan man sette linker i < > så blir de klikkbare. Kanskje oppdatere første post med alle linkene som er blitt foreslått i tråden?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skjønner ikke hva jeg gjør feil, men når jeg setter inn <> tegn rundt linken, så forsvinner hele linken. Linkene vises om jeg åpner dem i rediger, men forsvinner fra siden som vises??? Nå har jeg tatt bort tegna, og nå vises de igjen på siden, merkelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

har du prøvd å ta med http:// ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I Kjosen - Drangedal finnes Norges største antikvariat; HALFDANS BOKHUS med over 70000 bøker ordnet i sirlig orden og hyggelige omgivelser. Prisene ligger på 10, 30 eller 50 kroner. De har omtrent alt av bøker, men de ligger ikke på nett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fant en trilogi som var utsolgt alle steder på FINN.no

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kan også anbefale brukbarbok.com til samme formål :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For barnebøker er Bokbyen på Lillehammer et fantastisk sted. Der finner du den ene skatte etter den andre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er også mulig å finne mye bra på www.qxl.no . Når jeg har vært på utkikk etter en bestemt bok, har jeg lagt inn søkeagent der. Den dagen boka dukker opp, får jeg epost-varsel, og så er det bare å sette i gang å by!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye