Hvordan får man bilde frem i tekstboksen?
Redigert - har endelig funnet ut hvordan det skal gjøres. Fant denne ramsen på http://pinterest.com/ og inni mellom er en bok med have inni. Om vedkommende har skjært det til eller bare lagt alt på en sort plastduk og plassert bare for bilde sies ingenting om. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Du høyreklikker bildet og i min nettleser er ett av alternativene "kopier bildeadresse". Klikk på den. Så går du inn i tekstboksen og klikker på ikon nummer to fra høyre. I den limer du inn bildeadressen.

Vil du skrive en tekst til bildet, kan du gjøre det. Resultatet ser du når du scroller nedover til forhåndsvisningen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var en del andre bilder også. Prøver!!!

skriv bildebeskrivelse her

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dette var inspirerende bilder, Kirsten! Jeg tror jeg satser på å lage noe lignende med våre to små her :-) Sikkert morsom for barn å ha en slik "hage" å leke med på terrassen. Utfordringen blir å holde det smått mens det vokser. Men her er jo bl.a. benyttet sukkulenter, oregano og gress og slike ting går det an å holde styr på :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror at hvis man stusser røttene så blir plantene små. Hvis her er flere som har erfaring med dette - kan dere komme med utspill!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Stusser man røttene før planting? Er de ikke litt skjøre da? Eller skal man ta dem opp og stusse underveis?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er jeg usikker, men settes plantene grunt så vokser de ikke så mye. Ellers så behandles plantene som Bonsai. Tror jeg prøve med med bjørketre for mange år siden som jeg ikke fikk til. Hvorfor husker jeg ikke nå. Men utenfor mitt stuevindu er en bergnabbe og på den er noen Einarbusker de er bitte små fordi det er smått med jord. Mens lyngen er like store og trenger ikke mye for å gro som hos meg er som ugress.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi har også en bergnabbe utenfor. Der vokser jo småting som kan passe fint i sånne arrangement og trenger lite jord! Takk for at du satte meg på den ideen :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hehe gjerrig med jord må man også være!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flott og kreativt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeterStig TMads Leonard HolvikRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteGro-Anita RoenKirsten LundKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSiljeDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian Axdal