Hva tar dem opp i disse programmene? Intervjuer? Spesiell sjanger? Nye bøker/ gamle? Omtaler?
Hvordan brukes podcast? Først laste ned til pc og så over på mobil osv? Ja, jeg er blond. Beklager!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Du laster rett ned på smartphonen, Grethe! - Ikke noe stress. Det er veldig kjapt og lett å laste ned til android via f. eks.gratis- app'en podkicker! Går på 2 sekunder å laste ned!

Be om råd om du står fast, mvh en dedikert podcaster :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I Bok i P2 snakker de stort sett om aktuelle utgivelser (dvs. overveiende om romaner for voksne, men også ungdomslitteratur, diktsamlinger, biografier, essaysamlinger, tidsskrifter - you name it), både fra etablerte forfattere og debutanter, i tillegg til tendenser i samtidslitteraturen. Av og til anmelder de et knippe nye bøker, andre ganger er en hel sending viet et (aktuelt) forfatterskap, eller de har en forfatter på besøk. Og så kårer de jo hvert år en vinner av P2-lytternes romanpris. Diktafon henvender seg til et noe smalere publikum (må en vel dessverre kalle det), nemlig de poesi-interesserte. Her går det også i diskusjon, anmeldelser, intervjuer med forfattere, rapporter fra litteraturfestivaler og liknende.
Podcast kan lastes ned fra iTunes Store, evt. fra nettsidene til radioprogrammene, og så kan du enten lytte fra pc-en eller laste det over på den dingsen du måtte eie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er veldig kjapt og lett å laste ned til android via f. eks.gratis- app'en podkicker! Går på 2 sekunder å laste ned!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for utfyllende svar :)
Dette høres interessant ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30Thea