Denne fortjener definitivt mer enn at 6 følger den på engelsk og 45 på norsk (no: "Jeg husker at jeg løp").

Foreløpig formidler jeg deler av det norske forlagets omtale :

"Smithy er 43-år gammel, venneløs overvektig, kjederøykende alkoholiker, som har rotet det skikkelig til for seg selv. Men hans kaotiske tilværelse er snart historie. En vakker dag befinner han seg på sin gamle sykkel på vei fra Rhode Island til Los Angeles...[---]... Smithys reise over det amerikanske kontinentet blir et vendepunkt og en oppdagelsestur på mange plan, [---] Han kastes ut i en rekke eventyr - det ene morsommere, mer uforglemmelig enn det andre."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Denne har stått ulest i hylla minst et år. Må gjøre noe med det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå har jeg hørt The Memory of Running (norsk tittel Jeg husker at jeg løp) som lydboken, lest av Ron McLarty selv. Helt enig med deg. En fantastisk bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Visste du forresten at McLarty ble oppdaget av Stephen King, som lyttet til den den gang upubliserte romanen, som forfatteren hadde lest inn og gitt ham? Og at King utropte boken til "den beste boken du ikke kan lese"?

Og at han er mest kjent som skuespiller i tv-serier og tv-filmer?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tips. Har satt den opp på ønskelisten min :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er en stor bok. Leste den for mange år siden, og etter det kjøpte jeg den til mange andre. Det er en bok om å reise seg etter harde slag - at det ikke er noe særlig til alternativ IKKE å gjøre det. Hovedpersonen bestemmer seg for å våge livet og gjør det fullstendig uten sikkerhetsnett.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Det er en bok om å reise seg etter harde slag - at det ikke er noe særlig til alternativ IKKE å gjøre det. Hovedpersonen bestemmer seg for å våge livet og gjør det fullstendig uten sikkerhetsnett." - Jeg siterer deg her, Solbjørg.

Så fint sagt! Det er tydelig utifra det du skriver at denne romanen har gjort inntrykk - selv om du leste den for mange år siden.

Jeg vil gjøre som deg: gi (kjøpe) den til andre :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemor