Hittil har jeg bare brukt mors iPad for å lese e-bøker. Tenker å ønske meg Kindle til bursdagen slik at jeg kommer i gang (har 1 år igjen med jazzstudie i Oslo før jeg søker i utlandet så jeg har litt tid igjen!) og får vent meg til det før jeg plutselig reiser fra bøkene mine. Innebygd lys er ikke viktig for meg ettersom jeg alltid tar alt jeg eier på lavest lysstyrke, men muligheten til å lese på forskjellige språk hadde vært utrolig nyttig!

Blir vondt å reise fra så mange av bøkene mine, men får ta med meg kosebøkene mine og noen jeg vil lese, så kan familien få ta meg seg flere når de besøker og ta med seg de jeg har lest med seg hjem igjen! Og så billig som bøker er i utlandet i forhold til i Norge så tror jeg nok at jeg skal klare meg i det lange løp! Og det er bare enda mer motivasjon til å lese de uleste bøkene jeg eier nå :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Sjekk ut youtube-anmeldelser av Kindle Paperwhite og Kindle Keybord! Så kan du gjøre deg opp en mening om hva du trenger av lesebrett (eller gå inn på amazon.com som selger Kindle og les info og anmeldelser der).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundAlice NordliEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine Sevilhaug