Jeg har en venninne som slaktet første bok totalt for et år siden, så det ble ikke så jeg leste de jeg hadde (tror jeg har 4 eller 5 på norsk). Ikke det at jeg stoler så fullt og fast på enkeltes meninger at én uttalelse får meg til å droppe noe, men jeg har heller valgt å prioritere bøker jeg har hørt mye bra om istedet og hatt mer lyst til å lese, og vente litt med disse. Men nå når jeg ser tilbakemeldingene fra flere av dere her inne, så våknet leselysten igjen. Moro! Men først skal jeg nok gjøre meg ferdig med Sookie Stackhouse-bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, sikkert greit å gjøre seg ferdig med ett univers før man trer inn i et annet. Begge er jo bra, men selv liker jeg nok Ward bedre enn Harris. Elsker tv-serien true blood, selvfølgelig :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Steinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteKirsten LundMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid Nygaard