Jeg kjenner at jeg sliter ekstra mye med konsentrasjonen da jeg skal høre på lydbøker. Noen tips??
Vil veldig gjerne like det! Syns det er godt da jeg blir helt oppslukt av de og glemmer det jeg driver med :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

[ Slettet av bruker ]

I hvilke situasjoner, i hvilken setting, har du hittil prøvd å høre på lydbøker? Når på døgnet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har prøvd da jeg har kjørt, da jeg har gjort husarbeid og bare liggende på soffaen. Det har vært på dagen, ettermiddagen og kvelden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mine første positive opplevelser med lydboka:

Jeg var kjempesliten og måtte legge meg (tidlig), men ikke fikk sove. Samtidig nektet jeg å gi glipp på litteratur-interessen. Øynene var for trøtte til å lese. Lydboka roet meg gradvis ned, gjorde meg fokusert og interessert og lot meg sovne. Dette førte til at jeg lyttet til lydboka med fornyet interesse neste kveld, og neste (selv om jeg måtte gå litt tilbake, og høre om igjen, i og med at jeg hadde sovnet mens jeg lyttet).

I ettertid har jeg opplevd flere andre positive erfaringer med å velge lydbok. Kommer gjerne tilbake til det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaAnne-Stine Ruud Husevåg