Jeg bruker også denne boka som oppslagsverk, stemmer ganske bra ja.
De fleste drømmebøkene er bra, men styr unna de som skriver at om du drømmer om det og det, "vinner du i lotto neste uke" eller "bringer det ulykke" osv. Jeg har søkt på nettet noen ganger på drømmetyding men der florerer det med disse som er nevnt her. Drømmer du om hår i suppa så står drømmeprinsen (haha) utenfor døra om en uke. Jeje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hehe, det er vel ofte litt annerledes ting det betyr og ofte mer vagt så en selv må tyde litt hva det betyr på grunnlag av det som står i boka. Boka har hjulpet meg et par ganger til å skjønne hva det har handlet om og fått det til å gå opp noen lys da jeg virkelig ikke har skjønt noen ting!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaAnne-Stine Ruud Husevåg