Hos Biblioteksøk kan du søke på hele landet, men det ser ut til at du må bestille gjennom et bibliotek. Jeg kan kun bestille lån på de bibliotekene jeg er registrert på som bruker, dvs Sarpsborg, Fredrikstad, Halden og Moss.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Dette ser ut som det jeg etterspør ja!
Tusen takk!! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette søket kom isteden for det som før het Sambok, det finnes et annet søk også, Bibsys som i hovedsak er høyskoler og der kan du finne noen flere bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk!! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Snakket idag med Kim som er den som tar seg av fjernlån på Sarpsborg bibliotek og hun for talte meg at Biblioteksøk er i hovedsak for bestilling gjennom bibliotek, hvis du vil bestille boka selv med nasjonalt lånekort må du søke gjennom samsok.no, dvs fylkesvis. Men du kan jo først finne boka gjennom biblioteksøk så du vet hvor du finner den, det er bare å vite i hvilket fylke byen/stedet er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmmm.... okei!
Var inne på biblioteksøk i går, det virket som jeg kunne bestille rett derifra?
Men hvis ikke kan jeg jo bare gjøre som du sier :)
Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan kun bestille på biblioteksøk hvis du har tilgang til bibliotekets 7 sifrede nr.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Okei :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalIngeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland Skjeggerud