Du sier at det ikke er så viktig for deg å diskutere. Jeg kommer med en liten tilbakemelding allikevel: en hovedforskjell på lydbokversjon- og hørespillversjonen av samme tittel, er tempoet i framdriften og den totale varigheten. Et hørespill går raskere gjennom handlingen og varer vesentlig kortere enn en lydbok. Dette kan ha innvirkning på bruksområde (og hva man liker).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Akkurat varigheten er årsaken til at jeg tok med meg et hørespill fra biblioteket nylig, men jeg sliter med det også i lastebilen, for musikken som skal sette steningen er for høy og jeg får problemer med å oppfatte ordene... Jeg vil ikke skru opp mer, for det blir slitsomt, og skal jeg kjøre uten å se instrumentene, må jeg kunne høre turtallet... Har for vane å høre på motoren, ikke se på andre ting enn veien... Skal jeg ha håp om å fullføre de to lydboksene jeg har nå, tror jeg det må bli hjemme!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er notert :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethEvaPer LundKirsten LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokatta