Hallo Grethe :-) Jeg er litt nysgjerrig på om du har prøvd lydboka og hva du synes hittil? :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Etter sjokket gikk over, over at biblioteket faktisk hadde "Flink pike" på hylla (!!!) så er den nå bestilt som lydbok. Hvis denne er i nærheten av så bra som mange skal ha det til tror jeg dette virkelig kan hjelpe meg til å like lydbøker og få inn en vane med det!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Heisann! Jeg har bare hørt på den på to turer så langt. Litt usikker på hva jeg mener enda. Sliter med å klare holde fokuset, men har tro på at det er noe jeg kan like!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om du her helt uvant med lydboka, så kan du kanskje lettere venne deg til den gjennom å lytte på kvelden og før du skal legge deg. Da trenger du formodentlig ikke konsentrere deg om så mye annet. Lydboka er både avslappende, engasjerende, og, til slutt, deilig søvndyssende :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg har tenkt at det kanskje kunne vært noe, så jeg har tatt med noen cder inn og funnet frem en eldgammel diskman ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så kult, he-he! Gode gamle diskman :-) Skulle nesten ønske jeg hadde en bærbar kassett-spiller fra 80-tallet både for kuriositeten, kulturminnevernet og hyggens skyld, he-he.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fant den da jeg dreiv å rydda, hehe, men kan jo bli kjekk å ha nå! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne Jenseningar hKirsten LundSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt Fagertveit