Jeg hadde elleve....men det er noen år siden jeg leste disse bøkene....så det ble mye gjetting.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg har sett mange av dvd'ene med jevne mellomrom, men har jo ikke alle versjonene;) Og sitatene ble vanskelige, - da måtte jeg gjette på hvem jeg trodde kunne ha sagt det, - og bommet en del. Men jeg synes den var artig;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble litt forvirret av bildene.... Jeg har sett Pride and Prejudice i BBC-versjonen, og Sense and Sensibility med Emma Thompson og Kate Winslet, flere ganger, så der vet jeg stort sett hvem skuespillerne er, men ikke fra de andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig! :-) For ikke å snakke om kaptein Wenthworth i Persuasion, som for meg ikke kan være noen annen enn Ciaran Hinds fra filmen i 1995, - personen vi så bilde av her var helt gal! ;-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fins det fleire filmatiseringar av Persuasions og? Eg har berre sett ein, 2007-versjonen. Men eg er alltid klar for ein ny Austen-film.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, en kinofilm som også kan kjøpes på dvd. Jeg så den da den gikk, og for meg er den den eneste riktige;) Fra 1995, med Amanda Root som Anne Elliot og altså Ciaran Hind som kaptein Wenthworth, - veldig bra! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hm, kanskje ein liten tur innom ein filmbutikk må til?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenKjell F TislevollSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimKirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. Martol