Hvor mye penger bruker dere på bøker hver måned?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 19 svar.

[ Slettet av bruker ]

ALT for mye! Jeg går inn i en bokhandel bare for å titte og så går jeg ut derifra med fem bøker. Men jeg tenker det er verdt investeringen, alt det jeg får lest om i bøkene er noe jeg kan lære av og ta med meg videre, uansett hvor klisje eller dårlig skrevet de noen av dem er. Bøker er noe du kan ha for livet, de blir aldri brukt opp eller ubrukelige etter noen år med bruk (om man behandler dem pent, selvsagt) og som man kan gå tilbake til når man vil.

Jeg tror ikke jeg tør å regne på hvor mye penger jeg bruker på det, men jeg vet at jeg ikke angrer på et eneste øre!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig med deg.Av alt det jeg bruker penger på hver måned er bøker absolutt ikke det mest ufornuftige:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bestiller de fleste av mine bøker på nettet, og betaler derfor regningene i nettbank, og da har man jo mulighet for å holde oversikt. Jeg begynte en gang å summere beløpene, men sluttet før jeg ble ferdig. Fikk meg en skikkelig overraskelse, og har ikke ment å gjøre det igjen. Bøker er min last, og det går noen tusenlapper til bøker hvert år, men himmel og hav hvor jeg koser meg med bøkene mine:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Alt for mye:-),he,he.Kjøper mest Pocket bøker og billigutgaver,så jeg kan leve med mitt bokbudsjett:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen måneder ingenting, andre ...en god del mer enn ingenting. På TheBookDepository handler jeg veldig ofte mellom 4 og 8 bøker samtidig, og noen ganger flere i en serie. Ellers prøver jeg å handle bøker på norsk når det er salg i bokhandlene og nye bøker på norsk der når jeg får gavekort. Jeg har egentlig mer enn nok med bøker i bokhyllene, men så er det dette at ingenting faller i smak akkurat da jeg er i lesehumør. Det er noen ganger jeg er utrolig klar til å rigge meg til med et teppe og ei bok i fanget, men så er det ingen av de bøkene jeg har som jeg egentlig har lyst til å lese akkurat da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjøpte bøker for nesten en tusenlapp forrige uke, men da jeg skulle finne fram noe å lese et par dager etterpå var det ingenting av det jeg kjøpte som fristet..Det endte derfor opp med at jeg betalte 100kr til for en annen bok i e-format.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Akkurat! Det er noe lunefullt ved den gode gamle leselysten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det varierer veldig.... men jeg er håpløs når det kommer til bøker! Jeg bruker alt for mye penger på det... og så lover jeg meg selv at NÅ er det nok, og at jeg skal lese de bøkene jeg har før jeg bruker penger på mer, men klarer jeg å holde det? NEEEEEEIIIIIDAAAAA! Og jeg kan vel innrømme at jeg har ALT for mange bøker, og mange har jeg ikke lest ennå.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hehe..Tror nok de fleste her har det slik. Jeg rekker aldri å lese gjennom mine kjøpte bøker før det er andre som frister.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe... Det virker som vi er litt i samme båt de fleste her inne da det kommer til akkurat det ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det varierer, men jeg kjøper de fleste på eBay fra England, noen fra Usa, på div salg på nettet og lokale bokhandlere, noen i bruktbutikk, nye fullpris kun på AdLibris og resten låner jeg på biblioteket. Har bøker nok til minst 10 år!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det varierer veldig, men prøver å lese ut flest mulig av de jeg allerede har i bokhylla i år, så det blir nok ikke like mye som ellers. Eller i alle fall vil nok bokkjøpene bli mer gjennomtenkt i år.
Har lagt meg en liste der jeg skriver opp hvor mye jeg bruker på hver enkelt bok jeg kjøper i år. Spent på å se hvor mye den er på da året er slutt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I år har det gått med flere tusenlapper, men det er jo helt greit :)
Spesielt når man har kuttet røyken ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det har jeg aldri forsøkt å regne på, men jeg vet at jeg bruker mindre penger på bøker nå enn jeg gjorde før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noe nøyaktig sum ønsker jeg ikke å opplyse om, men jeg bruker minst mulig. Handler det jeg kan på salg og har stort sett tålmodighet til å vente på at de nyeste bøkene blir noen år gamle.
Det viktigste er at jeg ikke bruker mer enn jeg har råd til og kan leve med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ca. 500,- hver måned for min del. Handler nesten aldri bøker til full pris, er jo salg overalt både i butikker og på nett så det er vanskelig å holde igjen synes jeg. Bokhyllene mine er alt for fulle, men klarer ikke la vær....min svakhet....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I mars brukte jeg 2.200 - på ei ny bokhylle - for å få plass til alle bøkene jeg skal lese og som jeg har brukt altfor mye penger på. Men alle pengene jeg bruker på bøker blir omgjort til mange timer med deilige dypdykk i litteraturens forunderlige verden. En god investering, fornuftig bruk av penger, selv om det av og til kan bli i meste laget for min pensjon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Altfor mye, så jeg er glad jeg ikke har oversikt på det. Men bøker er ikke det verste å bruke pengene sine på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard Holvik