Er det ikke fint å være åpen for alle typer bøker uavhenging av alder? Jeg er godt voksen, og som deg ble jeg fascinert av Huger games. Lot meg også oppslukes i Harry Potters verden, for ikke å snakke om noen av Roald Dahls fantastiske barnebøker. Det å kunne glede seg over alle typer literatur er herlig syns jeg. Ok - forbeholder meg retten til å mislike noe også da ;-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Roald Dahls barnebøker er fantastiske og Harry Potter har jeg tilgode. Datteren min har alle bøkene på engelsk, så jeg gleder meg til å låne de en dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den siste boken til Rowling er også absolutt verdt å lese, enten på norsk eller engelsk. Forøvrig oppfatter jeg ikke Harry Potter som en barnebok, den er en "for alle" bok :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimConniePirelliGro-Anita RoenRandiAJakob Lund KlausenFredrikCecilie69RisRosOgKlagingBjørg L.Trude OmaKine Selbekk OttersenPiippokattaAliceInsaneHarald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetSigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne M