Har bare positive ting å si om det jeg har lest så langt ( snart ferdig med 1. del), det engasjerer og jeg ble fort interessert i hva som skjer videre. Det har gått litt tregt med lesingen, men det er ikke på grunn av boken. Språket flyter godt, noe jeg synes er viktig, og karakterene er spennende og fargerike. Det er bare å sette i gang :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig, "Idioten" leste jeg ut i løpet av et par dager. Jeg tok opp et tips her inne om å skrive opp navnene og kallenavnene på hovedkarakterene, det hjalp meg til å holde styr på dem. Dostojevskij ser jeg virkelig frem til å lese igjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimConniePirelliGro-Anita RoenRandiAJakob Lund KlausenFredrikCecilie69RisRosOgKlagingBjørg L.Trude OmaKine Selbekk OttersenPiippokattaAliceInsaneHarald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetSigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne M