Denne helga leser jeg 2 av bøkene i serien Mystikkens verden, Mystiske skapninger og Mystiske steder, og siden jeg nettopp har lest Hjemsøkte steder starter jeg på The Good Ghost Guide.

I tillegg skal jeg på biblioteket i morgen for å lese Den fantastiske barnelitteraturen siden den er en håndbok og ikke til utlån. Siden den kun er på 85 sider, så leser jeg den ut på en dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det ble ikke noe av å lese Den fantastiske banelitteraturen idag, siden de ikke fant boka. Gjør et nytt forsøk til uka da de skal lete etter boka for med. Hvis ikke blir det neste gang jeg drar til Fredrikstad bib der den også er på kontoret, eller Halden hvor den er på magasin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard Holvik