Det skjer jo. Kjente og kjære karakterer fra historier blir, iblant plutselig og uventet, plukket ut. Et par ord, og det er over. Andre ganger vet vi fra begynnelsen hva som vil skje, men det har fortsatt like stor innvirkning. Det er kanskje ofte de beste forfatterne som er flinkest til dette. Av bøker som fikk hjertet mitt til å vri seg innen denne kategorien kan jeg nevne Boktyven av Markus Zusak.
Hva er deres opplevelser og tanker rundt dette?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, disse bøkene er det endel av!
Det siste boka der det gjorde vondt da en person døde var "Kvinne går til lege - mann går på byn". Jeg visste jo hvordan det ville ende før jeg startet på boka, men tårene kom likevel!
Jeg tenker at det kommer mye ann på hvor mye vi gjenkjenner av historien og/ eller tankene til personene hvor mye vi lar oss påvirke av dødsfall i bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo LarsenBerit R