Det spørs hva du velger å bry deg om Jeg leser heller bøker enn ukeblader og bryr meg lite om reklame. Mine eventuelle idoler og idealer er litterære - uansett hvilken kroppsfigur forfatterne av de respektive verker hadde/har :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har ikke gitt utrykk for at det jeg siterte er min personlige mening. Jeg synes det er en interesant meningsytring. Det er et sitat, noe som kommer tydelig frem, det er altså ikke jeg som har dette synspunktet men personen jeg siterer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hmmm det kan tolkes på flere måter. Er man ungdom kan man bruke vekten til å kontrollere familien. Kan kan også bruke det til å få oppmerksomhet. Når det er sagt så er det mange som har høy forbrenning og er naturlig tynne. Eller driver med idrett og da har man kontroll på seg selv (selvdisiplin), men ikke med vekten i tankene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Gjertrud JacobsenHeidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeterStig TMads Leonard HolvikRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteGro-Anita RoenKirsten LundKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSiljeDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangmgeTine VictoriaIngunnJNina