Det er veldig sub-optimalt å lese på de aller fleste enheter som kjører android og iOS, jeg pleier heller å lese på Kindlen min. Hvordan kan jeg lese Norlis bøker der?

-Dag

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Vi er flere som etterlyser Kindle-format, ja :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det finnes tråder om norske e-bøker for Kindle her på bokelsker.no, og diskusjoner andre steder på nett - kikk gjerne på disse trådene for dette temaet! Må nesten presisere at det er forlagene som utgir e-bøker, som velger format for e-bøker, og hvor e-bøkene skal selges. Norli er ikke forlag, men bokhandel.

Om noen er interessert, finnes det lesebrett med e-blekk og norske e-bøker, både hos Norli, Libris, Tanum/digitalbok og Bokkilden.

Akkurat i denne tråden setter jeg spesielt stor pris på tilbakemeldinger fra de som kunne tenke seg å teste Norli-appen for lesing av e-bøker. Helt ok å sende melding til meg også - takk til de som har gjort det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har prøvd appen, og bortsett fra litt startproblemer syns jeg appen fungerer veldig godt. Den er rask og responsiv, oversiktlig og visuelt innbydende. Ikke minst syns jeg den er brukervennlig, noe som er alfa omega på slike apper. Har dog ikke prøvd å kjøpe noen bøker via appen ennå, så kan dessverre ikke uttale meg om hvor brukervennlig og problemfri den delen er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tilbakemelding! E-bok-butikk i app skaper litt hodebry pga Apple sine regler. Har forsøkt å løse det på et vis... Mobilshoppen ebok.norli.no og e-bøker på Norli.no har dog samme innlogging og er koblet til appen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei!

Norske forlag har valgt å tilby bøker i ePub-format. Kindle bruker mobi-format. Disse er ikke kompatible.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Bjørg RistvedtAnette SHarald K