Hvis jeg forsøker å lese kun én bok om gangen, har jeg lett for å miste interessen, så jeg er blant dem som leser mange bøker samtidig. Det er fint å kunne veksle mellom en novellesamling eller to, en diktsamling, noe fantasy eller sci-fi, litt tegneserier, en roman av sorten "literary fiction" og kanskje en essaysamling. For øyeblikket holder jeg faktisk på med 16(!) forskjellige bøker, men 8-10 er nok et mer typisk antall for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

16 bøker! Det høres interessant ut.
Jeg mister ikke interessen av å lese bare ei bok (så vitt jeg husker), men jeg liker bare å lese mange forskjellige historier/tema samtidig. Jeg vet om flere som mister interessen av å lese bare ei bok, så det er noe med det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Agnete M. HafskjoldHanneEster SKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaHeidi