Det blir litt begge deler her. Jeg leser som regel flere samtidig, men det blir kanskje bare den ene i et par dager, så den andre. Noen bruker jeg veldig lang tid på, andre igjen er borte i løpet av en til to dager. To av bøkene jeg leser nå ble til skrekk og gru igjenglemt hjemme da jeg dro på påskeferie, men de står der fortsatt med mindre jeg tar en veldig lang pause. Varierer som regel fra to til fire. Da er det ofte litt forskjellige sjangere.
Ser at mange har faste plasser til de forskjellige bøkene de leser, her derimot er de alle overalt, fra godstolen, til senga, til toget, til peiskroken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har ingen faste plasser jeg leser mine bøker og jeg legger aldri noen vekk i perioder, bare skifter hele tiden.
Glemte bøker hjemme! Føler med deg :-I

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TralteKirsten LundLailaBeathe SolbergOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg G