Les alltid fleire bøker samtidig, mellom to og fem. I alle fall ei sakprosabok og ei skjønnlitterær. Likar å kombinere emnet i desse to, om det passar seg slik.

Har ei bok på nattbordet, ei på jobben og ei i stova. Les eg ei tjukk bok, behøver eg å veksle med ei tynnare. Nokon bøker blir betre av og lesast sakte (altså at det blir ein del lesepausar), slik at ein får tid til å fordøye innhaldet, og då er det jo greitt å lese fleire bøker samtidig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg synes også at noen bøker blir bedre, hvis jeg skifter mellom dem. Jeg liker å komme tilbake til de forskjellige historier/emner som jeg holder på å lese til forskjellige tider.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Agnete M. HafskjoldHanneEster SKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaHeidi