Jeg leser bare en bok av gangen. Jeg liker å ta meg god tid til bøker, den tida jeg føler at jeg trenger for å bli ferdig med en bok, og blir bare stressa hvis jeg skal forholde meg til flere historier samtidig.

Jeg ser at jeg ligger inne med at jeg leser to bøker her på bokelskere. Dette er pga. kindleversjonen jeg kjøpte av Hunger Games bøkene er en utgave. Jeg leste den første boka i høst, men ikke kommet så langt enda at jeg har fått begynt på bok nr. 2 i serien, så foreløpig står den serien i "leser" status.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig Tonje:-) jeg liker også å ha god tid på en bok,og ikke føle at jeg må stresse for å bli ferdig;-) det blir mere pes enn hygge:-( og ikke minst at jeg ikke blander sammen bøkene jeg leser,noe jeg synes er viktig i forhold til leseopplevelsen av bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som du sier, så er det viktig å ta seg god tid til bøker. Jeg er nok litt heldig som husker veldig godt det jeg leser, selv når det blir flere bøker på en gang. Hvis jeg ikke greier å følge med på de forskjellige handlingene, så hadde jeg ikke lest så mange på samme tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Agnete M. HafskjoldHanneEster SKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaHeidi