Personlig liker jeg egentlig å holde på med en bok av gangen, men det blir ofte to-tre stykker av praktiske grunner. Jeg liker å lese en bok som har "innhold", noe som betyr at jeg må konsentrere meg. Det er ikke alltid jeg har mulighet til å fokusere så da må jeg ha en "lettere" bok ved siden av. Og siden disse bøkene ofte blir lest på ipaden, må jeg ha en papirbok til å lese når padda lader.

Derfor blir det minimum 2, ofte 3. Blir det flere enn det blir jeg bare stressa.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er nok vanlig å ha en lettlest i tillegg, hvis man leser en man må konsentrere seg litt mere med. Ja, det er viktig å lese noe mens padden lader :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Agnete M. HafskjoldHanneEster SKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaHeidi