...tror faktisk jeg har denne liggende ett eller annet sted, drømmetydning interesserte meg mye for endel år siden. Syns å huske at jeg konkluderte med at disse forfatterne har en ensporet analyse og at andre bøker var atskillig bedre... Så er du interessert, stopp ikke der. Bibliotekene pleier å ha rikelig med denne typen litteratur, "alle" er på en måte interessert, riktignok i smug, og det virker som om de fleste gjemmer boka i veska på vei fra biblioteket heller enn å bære den under armen... Jungiansk psykologi har mye for seg, og man kan lære mye om seg selv med litteratur fra den alternative kategorien. Anbefaler deg å søke videre, har selv fått godt utbytte av paravitenskap og annet, selv om det ikke er alt jeg tror på. Vær litt skeptisk, and indulge! God fornøyelse!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk skal du ha!
Syns det var veldig interessant da jeg fant noe som stemte så bra, men som jeg aldri hadde klart å tenke meg til selv :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB