Dette er en bok som har stått i bokhylla i endel år, og jeg aner ikke hvor jeg har fått den fra.. Tok den nå frem igjen etter en vond drøm, og den hjalp meg til å se hva drømmen betydde. Ser at det ligger mye i det! Syns dette er interessant. Ikke første gang denne boken har truffet spikeren på hodet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg bruker også denne boka som oppslagsverk, stemmer ganske bra ja.
De fleste drømmebøkene er bra, men styr unna de som skriver at om du drømmer om det og det, "vinner du i lotto neste uke" eller "bringer det ulykke" osv. Jeg har søkt på nettet noen ganger på drømmetyding men der florerer det med disse som er nevnt her. Drømmer du om hår i suppa så står drømmeprinsen (haha) utenfor døra om en uke. Jeje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, det er vel ofte litt annerledes ting det betyr og ofte mer vagt så en selv må tyde litt hva det betyr på grunnlag av det som står i boka. Boka har hjulpet meg et par ganger til å skjønne hva det har handlet om og fått det til å gå opp noen lys da jeg virkelig ikke har skjønt noen ting!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

...tror faktisk jeg har denne liggende ett eller annet sted, drømmetydning interesserte meg mye for endel år siden. Syns å huske at jeg konkluderte med at disse forfatterne har en ensporet analyse og at andre bøker var atskillig bedre... Så er du interessert, stopp ikke der. Bibliotekene pleier å ha rikelig med denne typen litteratur, "alle" er på en måte interessert, riktignok i smug, og det virker som om de fleste gjemmer boka i veska på vei fra biblioteket heller enn å bære den under armen... Jungiansk psykologi har mye for seg, og man kan lære mye om seg selv med litteratur fra den alternative kategorien. Anbefaler deg å søke videre, har selv fått godt utbytte av paravitenskap og annet, selv om det ikke er alt jeg tror på. Vær litt skeptisk, and indulge! God fornøyelse!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha!
Syns det var veldig interessant da jeg fant noe som stemte så bra, men som jeg aldri hadde klart å tenke meg til selv :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikKirsten LundEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. Martol