Jeg forstår ikke helt hvorfor vi hele tiden må velge. Enten eller blir så snevert. Det er lov å si Ja, takk, begge deler. Sitter aldri og leser e-bok hjemme og både stue og arbeidsrom preges av bøker. Men på en lang reise, du verden så praktisk med e-bok. Kan laste opp slik at man er helt sikker på at det holder i fire uker. Slipper å slepe med seg et bibliotek. Dessuten er de lette å holde på, gode å lese på også i dagslys. Så blir det snakk om hvor man skal lagre, i hylla eller i hodet. Valget er ditt.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig med deg! Ja takk, alle formater! Jeg leser bøker både innbundet og som pocket, på mobiltelefon, lesebrett og på iPad. Og jeg har lydbøker i bilen. Det er deilig å alltid ha en bok tilgjengelig, uansett situasjon. Nå får jeg oppdatert hvilken side jeg er kommet til på de tekniske dingsene, slik at jeg kan lese en bok flere steder. Ellers er det greit å lese forskjellige bøker på hver dings også.

Men det er helt klart: jeg vil ikke velge - jeg vil ha alt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt å høre. Jeg tror mange er redde for å prøve noe nytt, særlig kanskje i min alder (66), hvilket jeg syns er utrolig dumt. Selv syns jeg det er spennende å prøve noe nytt, finne ut hva som passer for meg. Selv liker jeg best å lese på lesebrett, min mann leser på I-pad, men jeg blir litt mer sliten i øynene av det. På tur går vi begge med noe på ørene. På denne måten får vi med oss litt flere av alle de gode bøkene som blir skrevet i denne verden. Og så får vi mye mosjon fordi må ut og gå en bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

ConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GHanne Kvernmo RyeGro-Anita RoenGunillaHeidiCamillaRos-Mariknut erikTrineWenche VargasIngunn SReidun SvensliHarald KCatrine Olsen ArnesenSiv ÅrdalCarita