Forferdelig,

Men jeg kan både forstå det i en litteraturhistorisk kontekst, og som en konsekvens av en postmodernistisk tradisjon; se bare på Mallarmé på slutten av 1800-tallet der poesien besto av antydningens kunst, men det hadde likevel en poesitet over seg - ofte uforståelig, men likefullt vakkert. Sms-språket er radbrekking av språk, tekst, kultur og historisitet. Jeg kan også forstå det hvis intensjonen skulle være en underliggjøring av meningen for å skape brudd og nye forståelseshorisonter. Etter min smak er det en meningsløs geskjeft som rakker ned på litterære tradisjoner.
Men igjen, det er jo bare min mening da.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

På den tiden jeg så mest av sms-språket var da sms'en var ny, og du bare fikk et visst anntall tegn inn i en melding. Alt måtte kortes ned for at man skulle få sagt alt man ville si. Litt tilsvarende twitter idag. Men idag kjenner jeg svært få som aktivt skriver sms-språk. Nå er det jo mulig å skrive lange sms'er og da er ikke det forkortede språket like nødvendig lenger.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sms - språk = latskap:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Nicolai Alexander StyveGro-Anita RoenMads Leonard HolvikAnne Berit GrønbechsiljehusmorSynnøve H HoelTherese LierElisabeth SveeGro Anita MyrvangEster SKirsten LundEileen BørresenTrude JensenGjertrud JacobsenHeidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeterStig TRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSiljeDolly DuckBjørg L.GroVannflaske