Flere av de eldre russiske forfatterne har personer som skriker og bærer seg med voldsomme fakter, ofte for bagateller. Mange er rasløste, spesielt blandt de adelige, de som ikke har noe yrke utover det å ha en tittel da. De går som regel bare på visitter til hverandre, så der finner du mange fornøyelige karakterer kan du tro.
Dostojevskij har mange slike karakterer i bøkene sine.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg finner boken veldig fascinerende, jeg tar meg i å smile samtidig som jeg holder pusten fordi det skjer så mye hele tiden. Jeg har fra før kun lest Anna Karenina og Mesteren og Margarita av russiske forfattere, så jeg opplever Idioten som en døråpner for meg til nye leseopplevelser.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaMariannePiippokattaIngunn SHarald KBeathe SolbergTone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKirsten LundKaramasov11Kari ElisabethAmanda ATanteMamieAnne Berit GrønbechEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-M