Problem løst.

Fra nå av legger jeg sitater og eventuelle bokomtaler inn under en utgave som ligger inne i nettsidens bokbase og ikke inn under min egen. dersom den er uregistrert..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Er ikke helt med hva du mener. Mener du bøker som fins her ved å søke på boken og ikke bøker man registrer selv?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg mener de bøkene du legger inn selv. Sitater og bokomtaler fra disse er bare synlig under boken du registrerer, i motsetning til hvordan det var tidligere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvorfor legger du inn bøker selv hvis de allerede finnes i basen på nettsida??? Dette gjør det vel bare vanskeligere for alle å følge med på diskusjoner etc. om bøkene, da "felles bøker" ikke fungerer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Beklager sent svar, jeg har vært ufrivillig uten data en stund. Du har et poeng. Allikevel liker jeg å se mine egne utgaver på profilen og i bokhylla her inne. Antallet utgaver har også blitt færre med den "nye bokelskere", dessverre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Gjertrud JacobsenHeidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeterStig TMads Leonard HolvikRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteGro-Anita RoenKirsten LundKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSiljeDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangmgeTine VictoriaIngunnJNina