Dette var en intetsigende og lite spennende bok. Indridason kan bedre eller har han gått tom? Eneste spenningsmoment: hvem er egentlig Marion?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, nå er jeg skuffet..... lite fengende, rett og slett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Faktisk er jeg enig. Dette er den dårligste boken jeg har lest av Arnaldur Indriðason. Noen oversettelser hang ikke på grep f.eks. når Marion satt i båten og jeg tror det var en havhest som fløy bort. Underveis så måtte jeg lese steder om igjen for det haltet litt. Marion er blitt nevnt i en bok tidligere, men da var han blitt pensjonist.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En havhest er faktisk en fugl da, så at den fløy skulle bare mangle. ;)

Ellers må jeg si meg enig, den kjedeligste boka jeg har lest av forfatteren. Savnet Erlendur i de forrige bøkene han glimtet med sitt fravær i (da man i stedet hadde de to kollegaene hans i hovedrollene), og det samme skjedde her også. Jeg liker den lavmælte stilen til Indriðason, men dette ble bare et langtrukkent gjesp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så det var en fugl, det virket så på siden hele tiden at det virket uvirkelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud