En interessant historie om utvandringen til Amerika på 1800-tallet. Jeg fascineres av den enormen kraften som drev folk til å ta fatt på en lang og strabasiøs ferd over Atlanteren, for så å komme til høyst ukjent land og folk. De forespeilede omgivelsene var ofte langt fra realiteten, og mat og husly var ingen selvfølge.

Historien rundt hovedpersonene er fin og antagelig svært reell. Utviklingen av forholdet til Ingrid og Esten er like aktuell i dag som for hundre år siden, mange drar nok kjensel på denne.. Jeg sitter imidlertid igjen med et par ubesvarte spørsmål, så derfor blir det en firer, og ikke femmer, til Kari Nygaard denne gangen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

[ Slettet av bruker ]

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag