Jeg for min del anbefaler verken pc eller nettbrett til å lese bøker med. Begge maskinene har bakbelyst skjerm, noe som fører til at man får lys direkte i øynene. Dette kan skape irritasjon for øynene og føre til hodepine for de som er sensitiv for det. Dessuten er det håpløst å lese på slike skjermer så fort en solstråle treffer panelet.
Anbefaler derfor de som ønsker å lese e-bøker å lese det på dedikerte lesebrett.Både vekten, størrelsen, tilgjengeligheten, brukervennligheten, lesbarheten og batteritiden er fordeler man får med et slikt lesebrett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hører det er mange som sier det, men jeg har aldri opplevd noen problemer med å lese på iPad. Jeg har hatt nettbrettet i bortimot 2 år og lest veldig mange bøker på det. Tror det er veldig individuelt hva man reagerer på, bakbelysningen har aldri plaget meg når jeg leser bøker. (Bortsett fra om det er sol selvfølgelig.) På PC merker jeg det derimot ganske godt.

Ellers er jeg helt enig i at et rent lesebrett har klare fordeler om man først og fremst er ute etter å lese bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine VictoriaKirsten LundAlice NordliLailaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja Solemdal