Det er fest i Kollen i helga og selv om jeg må nøye meg med å se det på tv, håper jeg det blir bra vær og magisk stemning. Det har blitt dårlig med lesing denne uken, men det håper jeg å ta igjen nå. Ser ut som det blir en god sports- og lesehelg.

Hva leser du denne helgen?

Er litt sent ute, men jeg begynner med The Idiot av Fyodor Dostoevsky denne helgen. Kronprinsessen av Hanne-Vibeke Holst begynte jeg på for noen uker siden, den har blitt liggende men nå tar jeg den fram igjen. Hush av Anne Frasier er en thriller som jeg tenker passer bra til å ha ved siden av sporten.

God helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 43 svar.

Jeg har vært så travelt opptatt med andre ting denne helga at jeg knapt har åpnet ei boka. No gleder jeg meg til å legge meg ned og slappe av med ei god bok <3. Det skal bli deilig...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I helga er jeg begynt å høre på Journal 64 av Jussi Adler-Olsen og leser (e-bok) også Buens Mester av Conn Iggulden - to meget bra bøker etter min smak. Ellers er det kjøpe inn både e-bøker og lydbøker til påske.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I helga har jeg lest ferdig fjerde bok i Mortal Instruments-serien av Cassandra Clare, "City of Fallen Angels," og fortsetter kanskje med "City of Lost Souls" innen helgen tar slutt. Skal også begynne på "Fighting to Survive," andre bok i As the World Dies, zombie-trilogien av Rhiannon Frater, og holder fortsatt på med "The Victorian Fairy Tale Book" og dens eventyr.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forrige helg ble det nada lesing, travle uker, men nå må jeg snu om soving til nattjobbing, så jeg får vel lest litt i natt, tenker jeg... Fortsetter i The Mists of Avalon og Jussi Adler-Olsens Kvinnen i buret, som jeg ikke kunne dy meg for å kjøpe på salg. Slik går det når bokhandelen ligger i nærheten av matbutikken :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen skal jeg lese ferdig Lobotomisten av Eirik Husby Sæther. En utrolig spennende og ekkelt bok om en psykologistudent som vil redde folk fra de syndefulle tankene og handlingene (sex) slik at de ikke havner i helvete. Han ser på det å tenke på og å ha sex som en sinnsykdom, og tar i bruk drastiske metoder for å rense og redde dem.

Skal også begynne på Ung sorg -14 unge om døden og livet videre i løpet av de første dagene. Dette er en bok der 14 unge forteller om sitt tap av en i nær familie. Jeg er veldig spent på denne boka, og litt redd for hvor vondt det vil gjøre å lese den. Det føles likevel både riktig og viktig for meg å lese denne boka nå...

Med snøvær utenfor vinduet passer det meg veldig fint å krype under pleddet og tre inn i en annen virkelighet i bøkene!
Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Avslutter helgen med Mord som medisin av Agatha Christie!
En liten tyvstart på påsken ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har hatt en flott lese helg ! Ungene er hos svigers og samboer på jobb. Dermed er det kun meg å bøkerne. Jeg har lest ferdig Stars & Stripes av Abigail Roux, Victoria av Knut Hamsund, der etter to tegneseriebøker jeg fant på loftet om Nemi og der etter Midnighet Awakening av Lara Adrian. Nå leser jeg Josef Terboven ( Hitlers mann i Norge ) av Berit Nøkleby. Den er en utrolig bra bok og jeg regner med å lese den ferdig i natt. Der etter skal jeg lese ferdig Losing It av Cora Carmack.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Heldig du!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helga les eg Falkejakt av Hilary Mantel. Etter eg er ferdig med den skal eg lese Sandmannen av Lars Kepler. Dersom eg greier å la denne ligge på vent då...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fortsetter på Caster serien til Kami Garcia og Margareth Stohl, om Lena og Ethan og livet i Gatlin. Er nå kommet til bok 3, Beautiful Chaos :) Herlig å komme seg bort til en fantasiverden hvor ALT kan skje.. og jeg slipper og forholde meg til sporten på tv :p

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg satser på å lese ferdig Svenska traditioner, lese litt på The Bloody North - Infamous Ulster Murder Cases og starte på Made in Britain - The best of Quintessentially British Companies og Konspirasjonsteorier - 50 grunner til å være paranoid innimellom sporten da jeg ikke er like interesert i alt.

Var en handletur til Strömstad med gode vennene Bjørn og Torill igår, og var da innom en kjapp tur på biblioteket samtidig. Skulle bare låne 1 bok, men gikk derifra med 6! Kun den første av disse var planlagt å låne på forhånd: Medeltida borgar - maktens hus i Norden, Eleonore av Akvitanien, Satans raseri - en sannfärdig berättelse om det stora häxoväsendet i Sverige och omgivande länder, Kleopatra, Drakar i öst och väst og Folk i fest - traditioner i Norden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen har jeg først gjort meg ferdig med "SLUK" av Lars Saabye Christensen for så å gå over på "En ettermiddag om høsten" av Mirjam Kristensen. Mirjam Kristensen er et nytt bekjentskap for meg, men liker boka så langt. Likte Sluk godt selv om jeg ble litt satt ut mellomdelen i førsten. Skjønte ikke helt poenget med å "putte inn" en helt annen(lang) fortelling i fortellingen, men fikk mere taket på den etterhvert. Likte at boka vendte tilbake til sin sgentlige forteller i siste del.
Parallelt leser jeg også i boka "Hvordan få ting gjort!" av David Allen. Håpet er å finne frem til den mere struktererte og velordnede delen av meg selv - vi får se om det hjelper.

Har også planer om å få unna litt ulikt husarbeid. Med lydbok på øret går dette (nesten) som en lek. Får øyeblikket er det den "Tomme stolen" Av J.K. Rowling det høres på. et ikke helt hvor imponert jeg er over denne. Heldigvis har jeg andre til å ta seg av sporten her i huset også!

Et lite spørsmål til slutt: Hvordan får dere til den blå uthevingen av boktitlene? Flott med en tilbakemelding her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For å få den blå skriften setter du teksten du ønsker i klammer
[The Proving Ground]
etterfulgt av lenken i parantes
(http://bokelskere.no/Vhulback/boksamling/2157437/).
Det skal ikke være noe mellomrom mellom klammer og parantes.

Da får du en trykkbar lenke i blått.

The Proving Ground

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fortsetter med Tana Frenchs Flukt til tross for elendig oversettelse. Neste gang må jeg huske å lese "henne" på engelsk. Heldigvis tar min kjære seg av sporten her i huset og med sesongstart både i fotball og Formel-1 i tillegg til vinteridrettene, får jeg mange timer til lesing. Det blir vel litt kjøkkentjeneste også -med lydbok, koser meg storlig med Snorre Sturlusons Kongesoger på øret.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fokuset er meir retta mot Tippeligastarten her i huset..!
Men noko lesing vert det nok tid til; Europa Blues av Arne Dahl som papirbok og Kronprinsen av Alexandra Beverfjord som lydbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er det her og, men ikke av meg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg Gjenferd av Jo Nesbø. Skremmende lesing.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg befinner meg i en liten by et sted i England, en by hvor jeg er glad jeg ikke bor. Lite hyggelig persongalleri i Pagford. Etter en noe treg start er jeg nå godt inne i "Den tomme stolen" av J.K.Rowling. Boka blir bedre og bedre etter hvert som man blir kjent med de ganske så begredelige menneskene som bebor dette stedet. Men det er meldt fint vær i helga så jeg tar nok på meg "Tempelridderen" av Guillot på ørene og går en lang tur også. God lese/sports/sportslig helg til dere alle.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

God tur! For oss innedyr/tv-dyr går Arn Tempelridderen på Zebra kl 21 på lørdag, etterfulgt av Arn Riket ved verdens.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det visste jeg ikke, takk for opplysningen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser George R. R. Martins A Storm of Swords om igjen mens jeg venter på sesong 3 av Game of Thrones.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vanskelig å så hva denne helgen bringer på lesefronten. Men skal prøve å bli ferdig med De sørgende av Håkan Nesser. Ellers så ligger det en del bøker på vent som jeg har lånt fra biblioteket. Noen av de er Menneskets natur av Jørgen Brekke, Drømmen om Amerika av Sverre Mørkhagen og Hvit panter av Øystein Wiik. Så denne helgen er det litt å velge imellom. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Endelig helg igjen! Denne helgen blir det dessverre litt jobbing hjemme fra, også er det jo litt sport på tv i helgen som man må få med seg. Så da vet jeg ikke hvor mye tid det blir til lesing i helgen, men litt lesing skal jeg da få til.

For tiden leser jeg bok nummer 2 i Fifty shades of Grey og bok nummer 18 i Alvestad.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På hyttetur med tre andre par er det ikke lesing som har førsteprioritet. Det lille som blir er de siste sidene i De gode gjerninger av Joralf Gjerstad og de første i Kald finale av Kai Martin Brekke. Brekke er sikkert ukjent for de fleste, men han har skrevet tre krimboker fra Sogn og Fjordane. Jeg leste den første av disse: Nattergal for et par uker siden, og ble såpass begeistret at jeg også har bestilt de to andre.

I bilen opp og ned går det i Dickie Dick Dickens serie 2 og Den hule mannen av John Dickson Carr.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er nesten flautt å seie det, sogning som eg er; men eg har ikkje lese noko av Brekke - enno. Det bør eg gjera noko med!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Holder på med "Rebecca " av Daphne Du Maurier, og tror ikke jeg rekker over mer denne helga.
Skal prioritere sosialt samvær med gode venner, vin og god mat :-)

God helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ingen bøker ingen kos;-),gjorde et kupp hos Ark i dag,kjøpte et par krimbøker Journal 64 av Jussi Adler Olsen,Paganinikontrakten av Lars Kepler,Sukkerdøden av Unni Lindell og en kokebok av Jamie Oliver:-),så jeg skulle nok ha nok å lese fremover;-) Fortsetter denne helgen også med Djevelkysset av Unni Lindel,er snart ferdig...God Helg folkens,husk Grip dagen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

jeg har begynt på Serena av Ian Mcewan.. Liker boka så langt ihvertfall :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hold tett av Harlan Coben, og så langt syns jeg den er kjempebra! Fortsetter den å være like spennende og gjør at jeg leser den ut, så fortsetter jeg med Skyggerom av Jan-Erik Fjell.

Good helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hold tett er en svært bra thriller. Anbefaler gjerne the woods, eller I den skogen som tittelen er på norsk av samme forfatter. Coben skriver drivende thrillere!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kommer helt klart til å lese mer av Harlan Coben, uten tvil! Vet jeg har en del i bokhylla, skal se om jeg har den og.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slå deg løs. Coben kan virkelig å skrive thrillere. Kjenner selv at jeg snart må lese bøker av ham igjen. Tok meg en liten pause da det ble litt mange Coben - bøker på en gang, men nå er det snart på tide igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er også merkverdig glad i Harlan coben, som jeg setter høyere enn andre thriller-forfattere som har høyere status, i mangel av et bedre ord.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ikke lest så fryktelig mye denne uken. Jeg har lest litt hver dag, men leseprosessen har gått fryktelig tregt og håper det blir en forandring på det nå i helga. Skal lese videre i Warm Bodies av Isaac Marion (har ikke mange sidene igjen, og boka er ikke såååå bra som mange skal ha det til, så er dessverre litt småskuffet), og kommer til å fortsette å lese i Loop av Koji Suzuki. Og sportsunderholdningen på tv kommer jeg til å holde meg langt unna i denne helga også.

God helg!:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For tiden leser jeg The Book Thief av Markus Zusak.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg veksler mellom «Vår felles venn» av Charles Dickens og essayet «Frihet» av Gunnar C. Aakvaag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser Beatles av LSC og Midwifes av Chris Bohjalian. Den første på e-bok og den andre på lydbok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er midtveis i Mannen som fløy, første bok av fire eller fem om folket som bodde ved Varangerfjorden i Finnmark rundt år 2000 f.Kr.
Også har jeg nettopp fått i hus Døden ved Verdens ende som er en samling med 18 krimnoveller av bl.a. Tom Egeland, Ingvar Ambjørnsen, Jørn Lier Horst og Kurt Aust.

God helg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I det siste har det blitt lite lesing. Litt fordi Legender om et selvmordtvang meg til å fordøye en liten stund, men mest på grunn av sykdom og fordervelse. Denne helgen, derimot, skal jeg lese, og boka jeg har begynt på er Deres nærvær er ønsket i Suvanto. Liker foreløpig måten den er skrevet på, og gleder meg til fortsettelsen. Handling lagt til 1920-tallet er også flott.

Godt at jeg ble minnet på Kollenhelg, note to self: unngå bane 1 fredag-søndag.
God helg til bokelskere!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg holder på å lese "Paganinikontrakten" av Lars Kepler. Tror jeg blir ferdig med den, og får begynt på neste boken i samme serie, "Ildvitnet", i helgen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Holder på med "hypnotisøren" av Lars Kepler her. Hvor mange bøker har det kommet av den serien egentlig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den fjerde boken heter "sandmannen" og har nettopp kommet ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fire

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude JensenTanteMamieDaffy Englund