Men er det ikke litt merkelig at en bok som "kun du" følger skal havne på listen over "populære bøker akkurat nå". Nå forstår jeg spørsmålet ditt mer og mer. Nå får vi bare håpe at noen som VET kan gi oss svar. Mm....underlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ja, syns det er merkelig. Hvis du trykker deg inn på den som ligger på nr 2 nå, så er det kun jeg og en person til som følger den også....
Og det er en såpass spesiell bok så har vanskelig for å tro at den er på noen salgslister hos bokhandlerne...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Døden ga meg livet" Er det den du mener? Veldig rart at den er på listen over "populære bøker akkurat nå". Men jeg må jo si at jeg faktisk ble nysgjerrig på den. Anbefaler du den? Men nå er jeg,som deg, blitt enda mer nysgjerrig på rangeringen av denne listen. Nå er den nr.1 på listen. Virkelig underlig dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, var den jeg mente.
Det spørs litt om du er åpen for litt alternative tankeganger.... Men jeg syns den var veldig bra, om en litt lang, veldig interessant å lese om alle hennes tanker og følelser rundt dette samt å lese om hennes oppvekst og liv frem til denne nær-døden-opplevelsen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå er den nr.1 på listen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, utrolig! To stk som følger den mest populære boka....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB