Interessant det du sier om manne-litteratur og kvinne-litteratur, selv om jeg kjenner mange kvinner som liker Kjærstads bøker.

Jeg skjønte ikke helt dette med anmeldelse på "siden din" ... :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har skrevet hva jeg synes om boka på profilen eller siden min. Hvis du vil finne frem til den, må du søke opp boka i mitt bibliotek.

De fleste bøkene jeg leser, er som regel skrevet av menn. Det er som å banne i kirka, men det er gjerne disse bøkene jeg også liker best. Ikke dermed sagt at jeg ikke leser enormt mye bra bøker skrevet av kvinner også! En sjelden gang hender det at jeg kommer over bøker hvor jeg tenker at "denne er ikke ment for kvinner", eller at aktuelle bok ikke er tiltenkt det kvinnelige publikum. På samme måte som man kan si om en del litteratur skrevet av kvinner, men da med omvendt fortegn.

De aller, aller fleste kvinner jeg kjenner, klarer ikke Kjærstads bøker. Og det er da jeg spekulerer på om det KAN skyldes at dette er "manne-bøker". ;-) Noen priser har han jo fått, så NOE må da noen mene at hans bøker er verdt. Men for all del: det er alltid unntak fra en "regel", alltid noe som avkrefter at ting er enten - eller. MIn opplevelse av "Jeg er brødrene Walker" er for øvrig garantert preget av at jeg hørte den som lydbok, og hvor oppleseren stønnet seg gjennom de første kapitlene med sex-fantasier om nabofru Haram. Det ble ... noe spesielt ... for å si det mildt. ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Opplevelse av lydbøker kan ofte være forskjellig fra å lese dem selv. Jeg foretrekker det siste. Skal lete opp din kommentar om boka. Går ut fra at du mener siden om boka. Så kan jo evt. diskusjonen fortsette der. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hehe må bare flire litt grann til den siste delen du skriver om lydbok osv Det viser bare atter en gang hvor forskjellig man er, jeg hørte den også som lydbok :-) og innbiller meg at Kjærstad ga en god beskrivelse på hvordan mange 15åringer fantaserer om sex om ikke nødvendigvis med nabofrua ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagNora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica Carlsen