Idioten er fortsatt å få kjøpt hos www.antikvariat.net og kan lånes på biblioteket (skaffer hvis ditt bibliotek ikke har den).

Jeg har ikke helt sansen for lydbøker. Jeg foretrekker å bestemme lesehastigheten selv, og spesielt på litt mer krevende litteratur. Russiske bøker opererer f.eks. med mange, lange navn, greit å kunne bla tilbake og sjekke.

Lykke til i bokjakten, Anniken!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg fikk ikke tak i boken/bøkene på antikvariat.net, men på adlibris.com til 120kr (alt i ett bind). For jeg ønsker å følge tråden, men det blir passivt eller aktivt vet jeg ikke enda. Alle kan vel ikke delta aktivt i tråden?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du kan delta i tråden akkurat som du selv vil! Aktivt eller fra sidelinjen. Det er jo noe av det som er så bra her :-)
Litt pussig at du ikke fant Idioten på antikvariat.net, sjekket nylig og da var det flere igjen. Jeg har kjøpt mine derfra. Bra at du har fått tak i den i alle fall.

Lykke til med lesing! Hører gjerne hva du synes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei og takk for gode tips. Jeg har reservert boken på biblioteket, men det er lang ventetid på 6-8 uker, så jeg tror jeg vil prøve meg på lydboken i førstningen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeterStig TMads Leonard HolvikRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteGro-Anita RoenKirsten LundKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSiljeDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian Axdal