Jeg har lurt på det samme. Noen som vet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Tror det er listen over bøker flest bokelskere leser for tiden, har lagt til boklista, har som favoritt, høyest terningkast... Eller?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, ut fra svaret fra Grethe 87 til Brit for en måned siden, tror jeg ikke det kan være det. Grethe 87 skriver blant annet følgende: ” la merke til at en bok som jeg la til på siden plutselig lå på denne listen, det var da jeg begynte å lure. Det var en dansk bok og kun jeg som fulgte her inne på siden, og ikke en bok norli hadde i utvalget sitt”.

Og de bøkene flest bokelskere leser for tiden, er vel de som er oppført under ”Bøker som leses nå” på forsiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er svaret jeg fikk fra Andrè:

Hei!

Denne listen lages ved å telle antallet ganger bøker har blitt lagt til i boksamlinger, sitert, diskutert, lagt i lister, registrert lesedato på og trillet terningkast til de siste 7 dager.

Deretter sorterer vi etter samlet aktivitet.

.......men jeg får ikke dette til å stemme heller i fht bl.a. de to bøkene jeg har nevnt i denne diskusjonen....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ah, da har vi en forklaring.

Men jeg skjønner heller ikke hvordan bøkene du har nevnt havnet der ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LSteinar HansenToveTor-Arne Jensen