Denne ble dessverre litt for langtekkelig og langsommelig for min smak. Og dyster.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Merkelig at man kan tenke så forskjellig om bøker, altså. Jeg tror ikke jeg pusta en gang, jeg mellom første og siste side. Den var over på et blunk og det var grusomt trist. At det var over, altså. Mens jeg leste tror jeg jeg lo mer enn jeg grein, enda så mye tragedie det var.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg tykte det var ei fin og tankevekkjande bok! Trist til tider, men der var så mykje godt og. Spesielt og interessant grep av forfattaren å ha døden som forteljar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte den godt. Jeg ser for meg at denne filmatiseres i nærmeste framtid. Det vil nok bli en mørk og dyster film, ja. Men FOR et perspektiv med Døden. Jeg så for meg mannen med ljåen som en svevende klatt over scenene...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er litt skeptisk til filmatisering av den boken. Jeg syns dødens perspektiv fungerer utrolig godt i boken, men på film kan det bli veldig rart, eller kanskje litt teit til og med. Men skulle de få det til, som forfatteren har gjort, ville det absolutt blitt fantastisk å se den boken komme til liv på film.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- Helen