Er til dels enig med deg, - men jeg tror ikke at hodet fordummes ved å kikke på fjernsynet en gang i blant. Men jeg blir litt skremt over hvor lite selektiv mange er i sin fjernsynstitting...

Sluker "alt" som absolutte sannheter, fråtser i andre sitt "virkelige" liv og hopper over alt som krever egen tenkning og refleksjon.

Og når godt voksne sitter og snakker med hverandre om hvordan de tror det går med "den og den", - hvem som har gjort hva osv, - akkurat som om det skulle dreie seg om en nær slektning og venn; huff, det skremmer meg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg tror ikke hodet fordummes av tv. Det er da mange programmer som er både lærerike, morsomme og opplysende. Skulle bare ønske folk oftere fant av-knappen!

Ja. Nemlig. Skremmende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er vel på mange måter enig med deg når du sier du er til dels enig med meg, om du skjønner... det er ikke meningen å være for "streng", kategorisk eller dømmende heller.

Men vi er, som du påpeker, ofte ukritiske, med de følgende det innebærer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundYvonne JohannesenSol SkipnesGro-Anita RoenElisabeth SveeStig TSigrid Blytt TøsdalVannflaskeKaren PatriciaIngvild SBjørg L.Silje HvalstadHanne Kvernmo RyeStine AskeHarald KSolveigReidun SvensliAnne Berit GrønbechMonica CarlsenmgeBeathe SolbergLars MæhlumLinnEgil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenBertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaVariosa