Har lest 50-60 sider, og jeg fryder meg. Det kreves talent for å skrive på en såpass minimalistisk og samtidig veldig god måte. Dette blir nok ikke siste boken jeg leser av Arto Paasilinna!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg likte også denne boken. Den var lettlest og underholdende og ikke minst til tider også rørende. Jeg ble faktisk fristet til å legge fra meg boka og reflektere litt over hovedpersonen i boka sitt forhold til de dyrene han møter. Enten full beskyttelse eller det motsatte. Boka kan anbefales til de fleste tror jeg !

Men så er det dette med smussomslag og innbinding !

Veldig kjedelig omslag og knallturkis bokinnbinding ! ! Jaja, nå fikk jeg den billig da på mammutsalget. :-) At en skal være så sær på slikt. Huff !

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For all del! Les alle bøkene av Paasilinna! De er utrolig bra. Veldig finske er man jo nesten fristet til å si.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste den ut i går. Utover mot 100 sider begynte jeg å bli småirritert fordi det var såpass monotont, men mot slutten igjen tok det seg opp. Likte spesielt de to siste kapitlene. Det jeg synes var genialt var følelsen jeg satt igjen med på slutten. Vet ikke om det var planlagt fra forfatterens side eller ei, men jeg satt hvertfall der og stirret på de siste linjene - det rasjonelle i meg sa "pppffft, det skjedde ikke..". Likevel klarer jeg ikke å benekte det totalt..

Er enig i at den var finsk, i det minste sånn jeg ser for meg finsk kultur - rett fra levra, og ikke så mye tanker og følelser. Hardbarka og direkte, rett og slett. Boka var også rimelig lettlest. Krever ikke en masse tankespinn, så jeg tror Paasilinnas bøker er gode for avkobling fra de mer følelsesladede romanene.

Håper på å få tak i "Den Elskelige Giftblandersken" fra Mammutsalget også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken