[ Slettet av bruker ]

Viser 47 svar.

Ble to bøker i kategorien "Friluftsliv". En bok om Besseggen og en bok om å lære seg å fiske :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Besseggen-boka er fortsatt å få til en rimelig penge :) http://www.norli.no/SamboWeb/romSok.do?innsnevre=ja&romsok=&enkeltsok=besseggen&submit=

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hehe...oppdaga at det fortsatt var mamutsalg her om dagen jeg. Og nå var det 50% av allerede mamutpris :) Så da kjøpte jeg meg: Hodejegerne - Jo Nesbø, Vindens skygge - Carlos Ruiz Zafòn, Jeg skal vise dere frykten - Nikolaj Frobenius, Skutt i filler av Mads Mikkelsen - Hedda H. Robertsen, Dverghesten - Gert Nygårdshaug, Himmelblomsttreet - Gert Nygårdshaug.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja... :P Jeg har da kjøpt meg noe. Hvorvidt det var mammut salg eller bare "disse bøkene vil vi bli kvitt"-salg, er jeg ikke helt sikker på. Men ihvertfall...Kjøpte boken "Døden ved min side - å leve med HIV", "Englekraft" og "Vintervakten". Så nå er det enda flere bøker, utenom de tre jeg allerede har liggende, som må bli lest... sukk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Pleier alltid å levere inn bestillingsliste til Mammutsalg, men da jeg fikk avisa i år var det så veldig mange jeg hadde lyst på. Jeg bestemte meg derfor for å heller vente til de kom i butikken og se hva som ikke var utsolgt, og la det avgjøre hva jeg skulle kjøpe... men så var det visst ikke så veldig mye som ble utsolgt gitt... ;-)

Kjøpte: - "Mosaikk mordene" av Giulio Leoni - "Slottet i skogen" av Normann Mailer - "Bavian" av Naja Marie Aidt - "Sonderkommando" av Shlomo Venezia og Béatrice Prasquier - "Tidsvitner - fortellinger fra Auschwitz og Sachsenhausen" - "Trolldom i Norge" av Ørnulf Hodne - "Norske Ordtak" av Olaf Almenningen - "Krigsbarn i fredstid" av Kjersti Ericsson og Eva Simonsen (hørte egentlig ikke til på mammutsalget, men var en del av butikkens eget salg).

Har ikke fått tid til å lese flere enn den "Tidsvitner" enda, men den var i alle fall veldig bra (sterk).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjøpte boka "La de små barn komme til meg" - Ketil Try. Driver å leser den nå. Men virker ganske bra. Hørt mye positivt om den i hvertfall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forhåndbestiller aldri bøker når det er mammutssalg. Bestiller jo bøker ellers i året, men på mammutssalg foretrekker jeg å gå og se hva de har. På den måten er det er det mer spennende og det er større sjanse for å bli positivt overrasket. Jeg endte opp med disse bøkene:

Terapien (Sebastian Fitzek) Francis Meyers lidenskap (Henrik H Langeland) Greven av Monte Cristo (Alexandre Dumas) Mørk sensommer (Inger Wolf) Midtvinterblod (Mons Kallentoft) Dagbok 1942-44 (Hélène Berr) Spøkelser (Ti grufulle grøss) av Chris Mould

Og jeg er godt fornøyd med hamstringen. Har kun lest Spøkelser av Chris Mould og har nå kommet halveis i Terapien, men er så langt fornøyd:)

Selv om jeg har 2-3 bokhyller med uleste bøker, så bare måtte jeg jo innom mammutssalg likevel. Det er jo et av årets høydepunkter. I alle fall for meg:o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det eneste jeg fikk meg var et stort og fint Atlas over verden

Jeg må si meg fornøyd med det siden det ikke var noe jeg hadde fra før og det kan være praktisk å ha.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Jens Bjørneboe Samlede verker.
:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg dro inn på ARK for å finne Idioten, men kom ut med tre andre; Krig og fred, Rudin og Krotkaja & andre fortellinger.

Førstnevnte kjøpte jeg bare første bind av. Nå må jeg vel kjøpe resten utenfor mammutsalget eller legge noen kroner i tidskapselen og komme tilbake neste år.

Stirrende vekselsvis i speilet og på romeréntallet hjemme fant jeg til sist idioten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Jeg kom unna et med - Øya av Victoria Hislop - Drageløperen av Khaled Hosseini - Hodejegerne av Jo Nesbø (til min samboer) - Kineseren av Henning Mankell (også til min samboer) - Den Store Mummiboka av Tove Janson

Eer kjempefornøyd meg fangsten, men den hadde trolig blitt større hadde det ikke vært for jeg er student og avhengig av mat;) Startet på Drageløperen samme kvelden den ankom leiligheten og jeg koser meg med den så langt:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg hadde bestemt meg for å oversjå at det var mammutsal. Skulle ikkje sjå på ei bokhndlardør ein gong. Men på eit kjøpesenter var der jo ikkje dør og brått stod eg midt oppi det. "Heldigvis" hadde eg lita tid, men det blei:

*Vinter i Madrid, Shantaram, Engelens spill,

Så såg eg at "La meg synge deg stille sanger" òg var blant bøkene på mammut. Kjempegod bok.

Kanskje eg lurer meg ein tur i dag òg....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ble bare noen få bøker denne gang, Hotellet på hjørnet av bitter og søt av Jamie Ford, leste en anmeldelse av denne i et blad og festet meg med tittelen av boka. Har du sagt A, har du sagt A, av Madsen Pirie, en bok om hvordan du kan avsløre språklig manipulering og Tegne-male.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvor fant du "Hotellet på hjørnet av bitter og søt" på mammutsalg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Hotellet på hjørnet av bitter og søt" var ikke en del av Mammut-salget, men ble nokså aggressivt profilert og solgt ut billig i ARK-bokhandlerne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

den fant jeg på Notabene i Stavanger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så vidt jeg husker er ikke den på mammutsalg, men Norli (og muligens også andre bokhandlere) har den på tilbud til 199.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gikk temmelig amok i går og i likhet med Tone Lilleenget By har jeg jo egentlig mye her hjemme som skulle vært lest, men pytt sann.

Et lite utdrag av det jeg har kjøpt: Joseph Conrad: Mørkets hjerte Tracy Chevalier: Uskyld Christopher Moore: Blod på hjernen Katie Hickman: Fanget fugl Jo Nesbø: Hodejegerne Gregory David Roberts: Shantaram Per Petterson: Ut og stjæle hester Tove Nilsen: Vingetyven Victoria Hislop: Øya Og biografiene om Wenche Foss, Mia Gundersen og Sigrid Undseth.

ps: Hvordan får jeg til å lage liste slik at de vises etter hverandre? Funker ikke her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har "juksa lite granne" på forhånd i år som i fjor. Forhåndsbestilte bøker fra nettet, og de har jeg ikke hentet på postkontoret ennå. Pakken ligger og venter på meg, men jeg holder meg hard og venter med å hente den til eksamen er overstått på mandag. Ellers blir det nok lite faglesing, hehe ... ;)

Jeg bestilte disse:

  • Draumkvedet - Gerhard Munthe
  • Engel - Cliff McNish
  • Europeisk poesi i norsk gjendiktning - Emil Boyson
  • Gravkammer - Kate Mosse
  • Gunhild fra Vakkerøya - Kjersti Ericsson
  • I hine hårde dage - Nils Johan Stoa
  • Jeg skal vise dere frykten - Nikolaj Frobenius
  • Kunsten å gråte i kor - Erling Jepsen
  • Shantaram - Gregory David Roberts
  • Søstrene Boleyn - Philippa Gregory
  • Vente, blinke - Gunnhild Øyehaug
  • Vingetyven - Tove Nilsen
  • Yrsa - Margit Sandemo

Litt av hvert altså! Hadde jeg ikke hatt mange av bøkene som nå er på salg fra før av, så hadde listen blitt enda lengre. De jeg er mest spent på å lese er nok Shantaram, Jeg skal vise dere frykten, Kunsten å gråte i kor og I hine hårde dager.

Angrer meg nå på at jeg ikke tok med Harens År og Den Elskelige Giftblandersken av Arto Paasilinna, men jeg måtte prøve å begrense meg i år siden jeg ennå har uleste bøker fra fjorårets Mammut (og hyllene smekkfulle av uleste bøker ellers også). "Salg" er et magisk ord som får meg til å kjøpe vilt ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Disse to bøkene av Paasillinna er det virkelig synd at du gikk glipp av!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Uff ja, jeg gremmes! Men jeg skal nok få tak i dem senere håper jeg. Så har jeg enda mer å glede meg til! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Shantaram er veldig bra. Så den kan trygt anbefales og leses. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det ble "Harens År" av Arto Paasilinna på meg. Ønsket meg "Den Elskelige Giftblandersken" også, men den var utsolgt når jeg kom.

Har veldig lyst på "1001 bøker du må lese før du dør" og kanskje Rushdies bok også, om jeg finner dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"1001 bøker du må lese før du dør" er veldig ok for bokelskere. Det eneste aberet er at listen over bøker man gjerne vil leste plutselig blir mye, mye lengre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den handlet jeg. Ikke det at det har manglet på lesetidps etter at jeg meldte meg inn her, men det skader ikke med flere innspill.

handlet også "80 romaner for deg med dårlig tid", og de to bøkene om mitt store idol, Thor Heyerdahl.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk også med meg "Harens År" etter at ei venninne anbefalte den. jeg hadde den ikke på lista mi. Begynner nok å lese den en av dagene. Moro om du gir ei tilbakemelding om hva du synes om boka når du også har lest den. Ei bok en kan diskute mente venninnen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare kjøpt en bok så langt: Det var her det skjedde. Om Oslo under krigen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var mange fristelser under årets mammutsalg men de som havnet i handlekurven var Kunsten å gråte i kor av Erling Jepsen, Ida Elisabeth av Sigrid Undseth, Menneskehavn av John Ajvide Lindqvist, Faktotum av Charles Bukowski, Sjel,Kropp og Sinn av Paul Hougham. Vurderte også flere andre så det er ikke godt å vite om jeg stikker innom bokhandlerne igjen i løpet av uken for å få med meg flere "godbiter". Er ihvertfall fornøyd med valget så langt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Du kan glede deg til Menneskehavn, den er kjempebra :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja gleder meg masse til den boken! Har lest en annen som het La den rette komme inn av samme forfatter og den likte jeg veldig godt, så da håper jeg denne er like bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De kan egentlig ikke sammenlignes. Menneskehavn er mye mer krypende og psykologisk. Jeg elsket begge to, på hver sin måte og jeg synes han skriver godt. I Menneskehavn er det ganske tydelig at han er inspirert av Stephen King.

Går og gleder meg til det kommer ny bok av ham. Den skal komme på svensk i løpet av året.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe! Jeg gikk innom norli i pausen rett etter salget hadde startet. Hadde planlagt å kjøpe noe, men var dog uforberedt på min reaksjon; Sammen med de andre sirklet jeg rundt bordene som en glupsk hai og kastet meg over litt av hvert. "1001 bøker du må lese før du dør" (fint oppslagsverk), " Italiensk kokebok" (Elsker italiens mat!), "vindens skygge" og "tusen strålende soler" (som jeg leser nå.)

Er alt i alt kjempefornøyd, og må virkelig ta meg sammen for å ikke blåse mer penger enn jeg kan bruke :P

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det blei nokre bøker på salget, ja. Eg har førebels kjøpt: - Skavlans ARK av Fredrik Skavland. (Morosam!!!) - Slottet i Pyreneene av Jostein Gaarder. - Bestemødrene av Doris Lessing. - Trollkvinnen fra Firenze av Salman Rushdie. - Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai av Mary Ann Shaffer. - Du har rørt ved mitt hjerte av Johannes Møllehave og Gøsta Petterson.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja. I min lille by har vi tre bokhandeler. Stakk tilfeldigvis innom den ene, kom ut 4 bøker rikere. Deretter tok jeg turen til neste bokhandel hvor jeg skulle ha "verdens levende religioner", den eneste planlagte boka. Kom ut med flere enn bare den.

På hjemveien måtte jeg bare stikke innom bokhandel nr 3. Dete hele endte med at jeg kom hjem 12 bøker rikere, men bare 600-700kr fattigere:)

Det jeg liker så godt med mamutsalg er at butikkene også fører opp egne salg. Fant mye mer enn forventet:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg møtte opp presis kl 0900 i går tidlig for å få tilgang til velfylte bord! Kom hjem med: Harens år og Den elskelige giftblandersken av Arto Paasilinna, Døden i laboratoriet av P.D.James, Levende begravet av Peter James, Ondskapens hjerte av Chelsea Cain og Kullunge av Monica Kristensen. Er halvveis i Den elskelige giftblandersken - og jeg digger den boka! Stod og vurderte De velvillige. Skal en tur innom en annen bokhandel i morgen. Da skal du se den havner i kurven!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var nettopp en tur inne på cdon, og fant ut at jeg kunne bestille bøker fra det svenske boksalget der og fant meg 11 bøker i tillegg til de 3 jeg hentet på Norli igår. Fikk med fra cdon bl a Pretty Vacant, en bok om punkens historie; en biografi om Johnny Depp; 3000 otroliga fakta om Sverige, alle 4 bøkene om Arn (på norsk).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var inne på adlibris.com, det svenske boksalget og fant meg 13 bøker til om en tigerkalender. Kjøpte bl a H Lindqvist - Carl XVI Gustav, Tolkien's Children of Hurin, 2 bøker om Kleopatra, en reiseguide om Kypros og 2 graphic novels, Portent og en om Jesu liv

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde bestilt 2 bøker på forhånd og det var Norrøn religion av Gro Steinsland og Dorian Gray av Oscar Wilde. Men plutselig hadde jeg 2 til i hendene i en bokhandel i Kristiansand og det var Opptegnelser av Dostojevskij og Kvinner i hemmelige tjenester av Tore Pryser.

Er veldig godt fornøyd med valgene, så nå kan jeg legge de klar til lesing sammen med en del andre bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skulle hvertfall ikke bruke penger på noe idag, men så gjorde jeg samme tabben som deg bare i Tønsberg. Og sannelig endte jeg ikke opp med Arktis - En verden som forsvinner. Men strålende fornøyd! :)

En bok jeg absolutt anbefaler! Ikke så mye å lese (mer bilder), men det lille det står gir en skikkelig tankevekker i forhold til global oppvarming.

Var bare såvidt det ikke ble fler, måtte nærmest dras ut av butikken, mange fristelser!! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne Sjønnesen