Som bortimot totalt tallblind satte denne boken bilder til tallene istedenfor å lage uforståelige rekker av merkelig tegn med tallverdier. Etterhvert har jeg endt opp med å kaste denne etter alle barn i småskolealder som har hatt bursdager opp igjennom. Hvis de ikke leser den da, så ligger den i en bokhylle til de plutselig oppdager den. Passer like godt til voksne som barn, uansett hva slags forhold til tall man måtte ha. Underholdende og spennende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig med deg! Jeg syns boka var fantastisk, og har anbefalt den i øst og vest. Den er morsom og spennende lesning, og konkretiserer matematikk og tallverdier på en underholdende måte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

EvaHanne Kvernmo RyeRolf IngemundsenJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87ThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelina