Takk for alle gode innspill. Jeg leste 30 sider til, men nå er det kroken på døra. Jeg klarte aldri å skjønne hvor forfatteren ville med alle disse historiene sine. I tillegg irriterte jeg meg over den norske oversettelsen av svensk sleng. Og jeg må innrømme at jeg bare unntaksvis liker romaner for voksne hvor barn er hovedpersoner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Litt off topic, men måtte bare vise til to fine for voksne som handler om barn; "Room" og "The curious incident of the dog in the nighttime".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hørte denne på lydbok, det var en fantastisk opplevelse! Prøv! Tror en får et annerledes perspektiv på handlingen når man hører.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg lyttet den også.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mona AarebrotJoakimMargretheReadninggirl30Harald KMartine GulbrandsenNina SolåsRandiALailaGladleserKirsten LundJoannNinaToveBeathe SolbergNeraBjørg L.Synnøve H HoelTine SundalElisabeth SveeLinda NyrudKaren PatriciaKristinalpakkaRisRosOgKlagingTorill RevheimConniePirelliGro-Anita RoenJakob Lund KlausenFredrikCecilie69Trude OmaKine Selbekk OttersenPiippokattaAliceInsaneHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisvein