Dette er jo litt på siden, men det er så mange her som vet så mye. For noen år siden (5-6-7?) gikk det en liten serie på NRK, - kanskje til og med NRK 2. Den handlet om singellivet til en litt voksen kvinne og en mann som ikke kjente hverandre, men som ville passet sammen hvis de hadde truffet hverandre, .... eller noe slikt. Det var en litt stillferdig serie, ikke masete, antakelig britisk? Også hadde den en litt lang tittel som var en meningsfull setning, hvis det går an å si det sånn;)
Noen episoder fra denne serien dukker sporadisk opp i hodet, og det erger meg at jeg ikke husker hva serien het. Er det noen som kan hjelpe?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hei
Jeg er Dora. Jeg så profilen din på bokelskere.no, liker å være din venn.
Jeg håper du ikke tankene. Hvis u vil vite mer om meg og for meg å sende
deg mitt bilde, send meg en epost på (dkumba30@yahoo.com

Takk.

Hi
I am Dora. I just saw your profile on bokelskere.no, like to be your friend.
I hope you do not mind. If u want to know more about me and for me to send
you my picture, send me an email at (dkumba30@yahoo.com

Thank you.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Engelsk tittel, Love Soup. Norsk tittel, "Noen som passer for meg."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Imponerende, - så flink du er! Tusen takk skal du ha! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var ikke så vanskelig. Britiske TV-serier er et relativt begrenset felt og du hadde en del informasjon. Verre er det med spørsmålet til Natalie Normann. Der er man nesten nødt til å ha vært borti boken for å kunne finne tittelen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da er du en proff søker, hvis ikke det var vanskelig!!! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenKjell F TislevollSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimKirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. Martol