Jeg spør på vegne av min far for jeg har aldri lest noe av Ken Follett (ennå). Han har nettopp avsluttet "Kjempenes fall" og har selvfølgelig også lest "I all evighet" Det jeg lurer på er om dere vet om den tredje boka i den triologien har kommet ut? Og i så fall hva er tittelen og har den kommet ut på norsk? Takker for hjelp på forhånd:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

I all evighet er en frittstående oppfølger til Stormenes tid, og Vinter over verden er oppfølgeren til Kjempenes fall. De to siste er del av en triologi, hvor tredje bok ennå ikke er utgitt. Den kommer først i 2014.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takker så mye for svar. Får bestille Vinter over verden siden han nettopp er ferdig med Kjempenes fall:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Morten BolstadStig TSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidi